>

четвъртък, 7 януари 2016 г.

Lush Herbalism

Здравейте!

Поредното Лъш ревю се задава... този път за един странен продукт - Herbalism! Той е измиващ продукт за мазна и акнеична кожа, който се ползва върху лицето, но може и по тялото, ако имате проблеми. Изцяло билковият продукт е направен да се отърве от досадните пъпки, дори при по-тежки форми на акне, като действа й обезмасляващо за една нова, чиста и балансирана кожа!

Стритият продукт
Идва в стандартната за марката опаковка. Зелен, прилича на прахообразен продукт, но всъщност е леко влажен и напомнящ пластелин. Може да е натрошен или ако е на голямо парче, откъсвайте си малки парчена, които трябва да стриете преди употреба.

На парче, което трябва да се стрие
Навлажнявате леко кожата, добавяте няколко капки вода в сместа в ръката, за да добие по-кремообразен вид и нанасяте, след което отмивате.


 Важно е, че не се пени - продуктът е изцяло билков и няма пенители. Ето и нагледно, макар да е показано върху тялото:

 

Ухае на оцет щом го отворите, тъй като съдържа оризов оцет като съставка, но не е силно или неприятно. Все пак, важна подробност, затова помиришете, преди да купите!
След измиване, оставя кожата перфектно чиста и мека. Ексфолиращите частички аз не ги усещам, сместа е свръх мека и приятна за ползване. Оставя лек филм, като след маска с масла след измиване, без обаче да е лепкаво или неприятно, напротив. Кожата е някак хидратирана, а водата се стича на капки, сякаш сте ползвали масло. Именно тази масленост прониква в порите и разгражда мръсотията, без да е нужно разпенване.
Дали маха грим няма как да кажа по очевидни причини, свързани с пола ми, но при мен почиства перфектно и няма какво повече да искам.
Ефект върху несъвършенствата има със сигурност, ползвах го в последния си лош период, в който беше кожата ми и имаше определено ефект.

Съдържанието е на база бадеми, каолин, глицерин, обогатена с хлорфилин вода, коприва, розмарин, оризов оцет (с накисвани 48 часа в него розмарин и коприва), оризови трици, гардения, роза, лайка, салвия и парфюм. Това е, нищо друго!
Натуралните съставки действат повече от добре на кожата, а тя се отблагодарява. Цената му за 100 грама е около 18 лв. , а ако имате мазна и проблемна кожа ви препоръчвам силно да го погледнете!

1 коментар:

  1. Хммм това звучи доста интересно. Определено имам някои участъци на лицето които имат нужда от такъв продукт! Много ти благодаря отново за интересния продукт!

    ОтговорИзтриване