>

сряда, 10 август 2016 г.

Mühle Alum Pen / -20% Promo Code

Здравейте!

Независимо дали сте мъж или жена, едно неприятно нещо се случва понякога и на двата пола. На всеки от нас се е случвало да има разранена пъпчица или порязване след бръснене - какво по-неприятно от кървящо място по лицето ви, без значение причината?
Преди време открих една магическа пръчица, която само с докосване спира кървенето от всякакво естество - порязване при бръснене, разранена пъпчица или каквото се сетите. Тази пръчица или по-точно стик е на бранда Mühle и днес ще ви разкажа за него.


Алуминиевите каменни блокчета са познати на всеки мъж, който харесва класическото бръснене. Ако сте се стреснали от думата "алуминий", спокойно - тази му сол е напълно натурална и няма общо с онази от дезодорантите, която е супер вредна. Тези камъни са познати като неизменна част от арсенала на всеки бръснар преди (дори в Древен Египет), а и сега. Алуминиевите блокчета представляват натурален автършейв - защо? Продължавайте да четете!

Какво прави? Действието върху току-що избръсната кожа е подобно на автършейв - действа антисептично, солта убива бактериите по повърхността на кожата ви и предодвратява инфекциите, охлаждайки я. Разбира се, пощипва, което не трябва да ви изненадва. По-специалното обаче е, че има стягащо порите действие - затваря ги на момента след докосване с кожата, блокира навлизането на бактерии и най-важното за поста днес - спира кървенето при порязване.


И както започнах - Mühle и техния алуминиев стик/стипца са право в целта! Той е предназначен за локална употреба - докосвате го с кожата при порязване или както аз понякога, при кървяща пъпчица. Ефектът - на секундата кървенето спира и не оставя коричка, която да пречи на вида на кожата (кой обича да има съсирена кръв върху лицето си?!).
Нещо повече - подобен стик е идеалното средство за затваряне на разширени пори и ако искате да помогнете за по-бързото изсушаване на пъпка.

Стипцата представлява кристална каменна пръчка. Тя е във формата на червило - малка и удобна. Твърда, суха и без мирис. Най-важното при употребата е, че трябва да се използва на мокра кожа. Не трябва да се мокри самия стик, а сухия стик да се допре до мократа кожа. Защо казвам допре - моят съвет е да не търкате или минавате зоната няколко пъти, тъй като може да се получи леко бял филм, който изчезва при отмиване. Нужно е просто да допрете - тази сол има невероятно стягащо действие, което спира кървенето на секундата.


За мъжете пък, които предпочитат този тип автършейв продукт за цялото лице, марката предлага цял камък-стипца, който вече намокрен, минавате по цялото лице.
Разликата между двете - стикът  е за локална употреба на порязани или кървяши зони.  Той е направен от праха на големия камък и синтезиран в по-висока концентрация в тази форма на пръчица.
Големият камък е вече типичен автършейв продукт, който да нанасяте на цялото лице, в по-удобна форма и с по-различен начин на употреба. Големият камък също може да се ползва като натурален дезодорант, както и по цялото тяло след епилация/депилация, дори бикини линията.

Цената на стика е 11 лв. (докато голям камък е 29 лв.) Голям плюс е, че имат голям срок на годност - за пример, стика е годен 2 години  след отвaряне. Нямат свършване, така че инвестирате в нещо, което ползвате години.  За мен определено стика е по-добрата алтернатива, която вече е неизменна част от арсенала ми.

В България купувам продуктите на Mühle от директния им доставчик, който има онлайн магазин. Така съм сигурен, че купувам оригинален продукт, а и сайта е изпитан от мен и го препоръчвам. Ако сте регистриран потребител много често изпращат кодове за -20%, като ви оставям такъв, ако някой реши да пазарува. С код 758614 (валиден до 30 септември 2016), получавате -20% намаление върху всички продукти от секцията "Козметика", включително стика и камъка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар