>

събота, 29 октомври 2016 г.

Lush Lord Of Misrule*

Здравейте,

дни преди Хелoуин - не мислехте, че ще го пропусна, нали?! Някак си това е любимия период на блога - на пазара се появяват мрачни, dark и бездушни неща. Мрак, страх и прокоба са на линия, докато навън става все по-студено. Под душа може да се случва същото - Lord Of Misrule е доказателството.


Наситено (много) зелен, гъст, точещ се, като боя или ектоплазма на дух - като онази зелена течност, която се стича по стените в страшните филми. Като подземен лорд, който диктува правилата, мразен, зловещ и зъл. Представете си всичко това под душа - страхотно, нали?!
Ароматът е много ярък - силен и наситен черен пипер, който те удря, но е веднага омекотен от черна топлина от пачули и ванилия. Обичам да казвам, че е зелен на цвят, но черен и горещ като Ада на аромат. Пакостлив, мрачен и зловещ буламач, която сякаш блика от земята и носи духовете на мъртвите със себе си.


Под душа е истинско съкровище - ароматът е лют и ориенталски сладък, а зелената текстура прави всичко тематично. Дори самата пяна, която прави е ярко зелена, богата, кремообразна и обгръща кожата ви - когато се къпя с него очаквам всеки момент да се появи Slimer от "Ghostbusters" - точно това ми напомня.
Освен това се води "душ-крем", което го прави страшно хидратиращ, След баня нямам нужда от хидратант, защото Lord Of Misrule ми е набавил освен настроение, и нужната доза хидратация. Истински разкош е аромата му да се носи под пълната с пара баня, под горещата течаща вода, както и след това - ароматът е траен върху кожата и остава часове след употреба. Идеален за вечерен душ или преди лягане.


Съдържа подхранващо масло от пшеничен зародиш, което набява хранителни вещества на кожата, както й дневната доза витамин Е. Масла от черен пипер, пачули и ванилия ароматизират по естествен начин и събуждат сетивата.


Ако искате да си доставите това отношение - побързайте. Преди или след Хелоуин, в някой мрачен и дъждовен ден, вземете си зловещ душ, който е полезен за кожата и сетивата ви.
Цената на 100 мл. е 12,90 лв., 250 мл. - 24,90 лв. и 500 мл. - 41,90 лв.

2 коментара:

  1. Ще си го купя още тези дни. Пробвала съм страшно много неща от марката, но това "зеленище" не. Благодаря за насоката и чудното описание!

    ОтговорИзтриване