>

сряда, 16 ноември 2016 г.

Cien Lip Balm / Care

Здравейте,

Всички сме забелязвали щандовете на касата на големите вериги. Там винаги има интересни неща (в повечето случаи, от които нямате нужда) и точно този маркетингов трик работи при мен. Обичам, докато чакам на касите да разглеждам какво има там и почти винаги си взимам нещичко. В Лидъл много рядко съм попадал на кой знае какви опашки, тъй като се работи много бързо, но така при едно изчакване случайно мернах балсамите им за устни, които бяха на до касата.

Взех си един, казах си - няма какво да губя за тази цена, пък и тъкмо имах нужда от нов. И така за по-малко от 2 лв, открих едно малко помощниче за студените дни (и не само), за което ще ви разкажа днес.


Взех синята разновидност, не помня другите какви бяха. Този е с масло от шеа, вит. Е и масло от бабасу. Идва в стандартна опаковка, а количеството му е 4,8 гр. Изглежда твърд и остава такъв, но веднага при допир с устните се топи като масло. Не е нужен натиск, а само леко движение по контура на устните. Ухае на крем, свежо и приятно. Не се чупи/разпада, не е нужен натиск, не се разтича  - абсолютна десятка откъм текстура и форма!



Остава устните подхранени веднага - омекотява на моментта, оставя маслено усещане, без много блясък. Това ми харесва, тъй като мога да нося ежедневно, не блести неестествено, а устните ви изглеждат свежи, сочни и хидратирани.
В дългосрочен план се отразява чудесно на устните ми - използван всеки ден ги поддържа меки, подхранени и защитени. Не се изсушават и не се напукват (а моите имат склонност към това).

Балсамът не е на базата на нефтени производни, а на масла. Съдържа рициново масло, зехтин, масло от шеа, масло от авокадо и масло от бабасу,  Съдържа още восък от канделила, пчелен восък, витамин Е и пантенол.


Абсолютно попадение и вече си взех още една бройка, тъй като го свърших за отрицателно време, понеже ми хареса до степен, че го ползвах постоянно. Страхотни качества, практична и хигиенична опаковка, чудесен състав и ниска цена - няма нужда от питане дали го препоръчвам... При следващото пазаруване в Лидъл, грабнете един!

Няма коментари:

Публикуване на коментар