>

петък, 23 декември 2016 г.

Missha Cell Sheet Masks / Lemon, Tea Tree, Acai Berry

Здравейте,

Днес ще ви покажа едни от любимите си шийт маски - знаете, че този тип са ми любими. Брандът е Missha , а видовете, които ще видите днес са с лимон, чаено дърво и акай бери.


Маските идват в пакет по една, като цената им е 2 долара. Характерно за тези маски е, че самите  отвори за нос/очи/уста ми прилягат точно (много, много рядко се случва), сякаш маската е правена за моето лице. Доста напоени са, но не прекалено, че да тече или да е лигаво/неприятно.
Всяка маска има различно действие и текстура, но приложението на всички е еднакво - поставят се на почистено и минато с тоник лице, след което се стои с тях 15-20 мин., премахват се и останалото количество по лицето се масажира (с потупващи движения) до попиване.


Ще ви разкажа за видовете, които бях поръчал последно и с какви впечатления останах от тях:

Маската с чаено дърво е подходяща за раздразнена кожа, при периоди с пъпчици и е идеално освежаващо средство, особено през лятото, заради охлаждащото си действие. Съдържа масло от чаено дърво, бациликус фермент (химичен ексфолиращ агент), алантоин, хиалуронова киселина, морска сол, вит. Е, цитозан и японска мушмула.
Купих я, защото обожавам аромата на чаено дърво. Тя е най-течната от всички, с доста силно действие. След нея кожата е супер охладена, буквално се чувства студена, а пъпчици и раздразнения са успокоени и туширани. Агресивна и силна е като действие, имайте го в предвид.
Леко лепкава е след махане, защото голяма част от течността остава, но след масаж и няколко минути, е попила напълно в кожата. Винаги давайте малко време на останалото количество да попие.


Маската с лимон е избистряща, пълна с витамини и зареждаща уморената кожа. Действието е моментално - след махане тена на кожата е освежен, избистрен и сиянен. Ефектът от нея е видим веднага и идеална преди важно събитие, след тежка вечер преди работа или когато искате кожата ви да изглежда във форма и жива.
Тя попива по-бързо от предната и е по-лека като хидратация.
Съдържа лимон, ферментирал екстракт от кората му,  алантоин, хиалуронова киселина, морска сол, вит. Е, цитозан и японска мушмула.


Последната е може би най, най ама най-любимата шийт маска евър! Видът с акай бери е с мощен антиоксидантен ефект, омекотява и ревитализира.
Има бяла, кремообразна текстура - самата маска не е напоена с течност, а с млечна емулсия. Ухае на йогурт, нежно и приятно. Кожата след тази маска свети - чувства се свежа, бебешки мека и във видимо по-добро състояние. Усещането за комфорт е водещото - тя е много, ама много по-мека, хидратирана, гладка и пълна с енергия.
Съдържа ударна доза акай бери, тученица, алантоин, жожоба, фитинова киселина и цитозан.


За 2 долара "на парче" не просто мога да препоръчам маските, ами просто да ви кажа, че е задължително да ги пробвате! Ако поръчвате нещо от чужбина, не забравяйте да сложите някое друга в кошницата си и няма да съжалите!


2 коментара:

  1. В eBay от акаунта на RoseRoseShop 3 броя са $3 долара, ако не знаеше. ^^

    Много ме заинтригува, сега ще си поръчам с акай бери и лотос.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. У, не знаех! Супер! Май и аз ще поръчвам тези дни ха-ха.

      Изтриване