>

четвъртък, 31 август 2017 г.

Welcome to Bulgaria, EISENBERG / Launch Party

Здравейте,

Снощи имах удоволствието да присъствам на представянето на нов луксозен бранд селективна парфюмерия и козметика -  Eisenberg. Представянето се проведе в "Douglas" в Парадайс Център, където ни посрещнаха повече от топло и успяха да обърнат внимание на всички ни. С чаша шампанско, френски макарони и приятна компания, беше време да се запознаем с произведенията на Жозе Айзенберг.


"Айзенберг" е бранд, който създава "хай-тек" грижа за мъже и жени, преплитайки наука и природа, с изкуство и търсене на съвършенство.
Марката определят като "идеалното равновесие между резултатност, елегантност, лукс и непреходност."
Красота и хай-тек изследвания... a това, с което се отличават от всички други продукти е, че формулите им са патентовани. Техният три-активен комплекс в продуктите е патентован във всяка една държава, което значи, че този комплекс няма да срещнете в друг козметичен продукти в света, което ги прави уникални и единствени. Биостимулин, цитокин и вид ензим - това е магията на Eisenberg Paris. Не външен вид, не обещания, не опаковка, а формула и съставки!




На представянето успяхме лично да поговорим с Патриция Мациатели, която обърна и консултира всеки (а хич не бяхме малко). Внимателна и с финес (и с невероятен вкус за обувки, btw), от нея научихме много за марката, нейната идеология, създателя й и направата на продуктите. Тя, като тренинг и продуктов мениджър за Айзенберг, беше специалния гост, който ни открехна към дълбините на бранда.



Върху една от поканените дами, тя демонстрира 5-минутна терапия, с която обеща да я преобрази. " На това му казвам обещание!", възкликнах на глас. След 5 минути всички видяхме поразяващия резултат само от почистващ продукт и маска върху едната половина на лицето на дамата. Освежена, с избистрен тен, мека, plump и перфектно гладка на пипане. Ако само една маска може да преобрази вида на кожата за 5 минути, какво остава за останалата грижа?! Интересът ми беше събуден!






Ароматите, които са с арт творби и мотиви върху опаковките си, бяха едно от нещата, на които първо се спрях. Мъжкият La Peche ме грабна, а малко по-късно се оказа за пореден път, че с Дени имаме сходен вкус - оказа се и нейн фаворит.


От бялата козметика бях абсолютно впечатлен от диамантения серум - невероятна текстура с хиляди блестящи частички, които се разтапят и карат кожата да сияе. Спокойно може да се носи както от дами, така и от мъже - изключително деликатен и мек блясък, който оптично озарява кожата,  а с нанасянето на последващата грижа върху серума, частичките биват разтворени напълно,а кожата продължава да сияе, сякаш сте използвали филтър в Snapchat. Като специално правен е за моята уморена кожа!


Бялата козметика изглежда просто невероятна - Патрииция ми препоръча конкретни продукти и цяла програма за моя тип кожа, като един от melt-in кремовете определено ще тествам с интерес! Изключително ви препоръчвам да погледнете линиите за грижа за кожата!



Организаторите се бяха постарали, а цялостната обстановка допълваха звуците на арфа, в соло изпълнение на една прекрасна дама. Напитки, различни кулинарни изкушение и както вече отбелязах - приятна компания, ни заобикаляха. А аз, както винаги, слушах внимателно, съсредоточено и с интерес - толкова обичам да ми разказват за марките, тяхната история, идеология.. ах! Сякаш ми разказват приказка!






Марката е интригуваща и мисля, че нямаше човек, който да остана безразличен. Аз вече набелязах жертви и както стана на въпрос днес, още уикенда отивам да проучвам по-обстойно.

Марката ще намерите ексклузивно в 6 избрани обекти на Douglas и beauty zone, като в София те са следните: Mall Of Sofia (beauty zone), Paradise Center (Douglas), Serdika Center (Douglas) и Park Center Sofia (beauty zone). В Пловдив (beauty zone / Mall Plovdiv) и във Варна (Douglas/ Grand Mall) също ще можете да откриете марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар