>

четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Benton Snail Bee High Content Sheet Mask Pack

Здравейте,

Този месец трябва да спомена и още един вид шийт маска, която за разлика от тези в предния ми пост, се оказа една от най-добрите, които съм ползвал!

Марката - Бентон. Наскоро ви описах марката и ви показах един прекрасен техен тоник. Днес ще се спра на шийт маската им с пчелна отрова и охлювена слюз.


неделя, 19 февруари 2017 г.

Здраве Дерматопик / Емулсия за къпане* / Емолиентен крем*

Здравейте,

Вече ви споделих за дерматита, от който страдам по кожата на тялото ми.
Най-важното при мен беше каква грижа избирам, тъй като именно тя е превенцията да не се образуват нови сърбящи и неприятни екземи. Тази грижа трябва да е дълбоко хидратираща, да предпазва кожата от изсушаване, а при измиване, да почиства нежно и неагресивно.

Днес ще ви покажа два продукта, които се наложиха като мои фаворити, които се харесаха на реактивната ми и склонна към екземи кожа - емулсията за къпане и емолиентния крем за тяло/лице от серията за атопична кожа "Дерматопик" на Здраве.

Освен, че имат успокояващо и предпазващо действие, продуктите от серията стимулират по естествен път производството на липиди (мазнини) от кожата.


вторник, 14 февруари 2017 г.

Avene Cold Cream / Hand Cream

Здравейте,

ако обичате "историческите" ми постове с истории на продукти - този е един от тях. Днес ще ви представя историята на Колд крема и любим мой продукт на Avene, който го съдържа.


неделя, 12 февруари 2017 г.

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Pick n Dazzle / February

Здравейте!

Днес ще ви покажа нещо много вълнуващо - първата ми абонаментна кутия изобщо. Избрах тя да е  на Pick n Dazzle, а по-долу ще разберете защо!

Не съм фен на този тип услуга, защото в повечето случаи за мен това са кутии с ненужно неперсонализирано съдържание. Елементът на изненада е хубав, да, но ако ще плащам за услуга, то нека е такава, която да ми е от полза и която да си струва на 100%. Е, Pick n Dazzle ми се стори точно такава и в следващите 6 месеца реших да опитам услугата.


неделя, 5 февруари 2017 г.

CK One Gold* / Calvin Klein EDT

Здравейте,

днес ще ви представя едно златно и изкушаващо ароматно съкровище на Calvin Klein - лимитираната унисекс тоалетна вода CK One Gold.

сряда, 1 февруари 2017 г.

iWhite Instant Teeth Whitening Line*

Привет,

помните ли, че точно преди година ви разказах за избелвашите шини на iWhite и накрая на поста си пожелах в България да дойдат и останалите продукти на марката?! Е, желанието ми се сбъдна и днес ще ви разкажа за новите попълнения и ще ви покажа резултатите, които постигнах с тях и шините.