>

петък, 31 март 2017 г.

Gucci Guilty Absolute Launch / Event

Здравейте,

Днес ще ви потопя в атмосферата на събитието на Гучи от миналата седмица, за което вече ви споделих.


понеделник, 20 март 2017 г.

Douglas Aqua Focus / Facial Water* / Gel Cream*

Здравейте!

С настъпването на астрономическата пролет е време да обновим грижата за кожата си! Днес ще ви покажа именно идея за такава! Тя отлежа доста при мен - получих я още преди лансирането в България през есента, но забавих поради една причина - сметнах, че е много подходяща именно за пролетния сезон. Стига абстрактност, трябва конкретика - става въпрос за хидратираща линия Aqua Focus на Дъглас.


четвъртък, 16 март 2017 г.

Douglas Home Spa / Breath of Amazonia / Energising Shower Foam*

Привет,

Така и така тази седмица ми е тръгнала на особени продукти за под душа - нека я завършим с такъв!
Последните седмици позната дрогерийна марка лансира душ-пяни и е настанала истинска истерия... така и не разбрах защо. За мен подобен продукт изобщо не е нов и тази вълна ме подсети да ви разкажа за една разновидност, която много харесвам, но не бях показвал. Марката е Дъглас, а продуктът е енергизиращата пяна за душ с акай бери и маракуя.


понеделник, 13 март 2017 г.

Avon Skin So Soft / In-Shower Body Lotion

Здравейте,

Всички сме чували за така наречените in-shower лосиони за тяло. Какво представлява подобен продукт - лосион, който се нанася в банята след измиване и се изплаква. Каква е идеята му? Да ви улесни максимално и да спести нанасянето на лосион за тяло след това - идеално средство за мързеливци или хора със забързано ежедневие.

С тези продукти има един проблем, обаче - в повечето случаи, те са на тежка маслена основа, която прави така, че вместо да хидратира кожата, да "донесе" чувството за тежест. Подобни продукти понякога остават мазен и неприятен филм, който лично мен ме кара да се чувствам мръсен и да искам веднага да се върна в банята и да се изкъпя отново.
Знаете онова гадно усещане при по-мазните слънцезащити за тяло при намокряне, нали? Не е най-приятното чувство, особено след баня.

Много е важно продукта да е направен така, че след използването му, да чувствате грижа, без обаче това да остави усещането, сякаш току-що не сте се къпали.

След много търсене и проби на почти всичко на пазара, открих идеалния продукт, който няма нито едно от негативите на събратята си - in-shower лосиона за тяло на Avon от серията Skin So Soft.


вторник, 7 март 2017 г.

Dior Gentle Toning Lotion

Привет,

Днес ревюто, което ще прочетете, е много специално. Защо?
Всички знаете, че съм голям фен на тониците - независимо дали класически, киселинни, под формата на спрей или по-гъсти тип "есенция". Това е за мен е продукт, който е много важен и не пропускам! Ако обаче мога да назова един като най-добър тоник, който съм ползвал, то определено няма да се затрудня да отговоря веднага. Днес на вашето внимание представям "Светия Граал" сред тониците за мен -  нежния тонизиращ лосион на Диор с екстракт от кадифен божур.


петък, 3 март 2017 г.

Pick n Dazzle / March

Привет,

Казвам "Здравейте!" на вас и новия месец и се надявам той да е позитивен и слънчев! 
С новия месец идва и какво... сещате ли се? Разбира се, че месечната ми кутия Pick n Dazzle!